Toppen er tretopphytte

Opplevelser og muligheter

i bygningsperioden fóret vi fugler og ekorn slik  at disse vil bli vant til mennesker, og at dere kan studere dem på nært hold. Det er derfor viktig at dere mater dem den dagen dere kommer, og når dere forlater hytta.  
 
Om sommeren er det mulighet til å bade, fiske, ro med en liten robåt og padle med en kano. Så fort storsjøen får normal vannstand på forsommeren blir det lagt ut brygge nedenfor tretopphytta og nedenfor en Lavvo Det er også en badebrygge nedenfor Lavvoen. Hvis en vil ta seg en tur ut på vannet med en tråbåt, er det også mulig. 
 
Om vinteren kan en pilke på isen, gå på skøyter eller på ski.
 
Ikke langt fra tretopphytta ligger det en Lavvo. Lavvoen kan en besøke og en kan bruke området rundt Lavvoen og badeplassen - med unntak når lavvoen er utleid til andre.
 
Andre aktiviteter i nærområdet er SIAP på Skarnes med muligheter til å stå på vannski, Skarnes Badeland er ca 2,5 km fra Skarnes sentrum.Badeland har også en liten minidyrehage med hovedsaklig norske husdyr.
 
Hvis en vil fortsette ferden rundt storsjøen i kano og overnatte ute i naturen i telt, får en leid kano på Sand. En henvender seg til Milepelen hotell og restaurant. Milepelen ligger ca 16 km fra Tretopphytta. se deres hjemmeside: www.odalkano.com.
 
 
 

Søkested

Kontakt

Østby Tretopphytter Klokkerudvegen 57
Skarnes
2100
90013201