Opplevelser og muligheter

Hva en kan oppleve i nærheten av Trollhetta tretopphytte er: 

 Rundt tretopphytta og på terrassen er det fugler og ekorn som er  blitt vant til mennesker, og dere kan studere på nært hold. Det er derfor viktig at dere mater dem den dagen dere kommer, og når dere forlater hytta. 

 Om sommeren er det mulighet til å bade, fiske, ro med en liten robåt og padle med en kano. Så fort Storsjøen får normal vannstand på forsommeren blir det lagt ut brygge nedenfor tretopphytta og nedenfor en Lavvo Det er også en badebrygge nedenfor Lavvoen. Hvis en vil ta seg en tur ut på vannet med en trå-båt, er det også mulig. 

 Om vinteren kan en pilke på isen, gå på skøyter eller på ski. Når det blir tykk is på Storsjøen setter vi ut en is-karusell. Ikke langt fra tretopphytta ligger det en Lavvo. Lavvoen kan en besøke og en kan bruke området rundt Lavvoen og badeplassen - med unntak når lavvoen er utleid til andre.

 Andre aktiviteter i nærområdet er SIAP på Skarnes hvor det er fotballbaner og vannskianlegg. Skarnes Badeland er ca 2,5 km fra Skarnes sentrum. Skarnes Badeland har også en liten minidyrehage med hovedsakelig norske husdyr. Hvis en vil fortsette ferden rundt Storsjøen i kano og overnatte ute i naturen i telt, får en leid kano på Sand. En henvender seg til Milepelen hotell og restaurant. Milepelen ligger ca. 16 km fra Tretopphytta. se deres hjemmeside: www.odalkano.com.

Går en inn på hjemmesiden til visitodalen.no, så får en oversikt over hva som Sør-Odal kan tilby sine turister: www.visitodalen.no 

Fra januar 2020 har vi tilbud til dere som leier hytte, om kurs i tillegg til naturopplevelser. Som et supplement vil kursleder Ineta Burena inspirere og være kreativ sammen med dere. Ineta jobber med naturmaterialer, gips, stearin og annet. Hva slags kurs dere ønsker og pris kan avtales med henne.
Les mer: https://www.ostby-tretopphytte.com/opplevelser-og-muligheter/